Penggunaan sistem maklumat geografi (GIS) dalam menilai agihanpenyediaan kemudahan masjid : kajian kes : pihak berkuasa tempatan Pasir Gudang - 369920 Mohd. Faizalnizam Md. Zain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002