Kediaman berkonsepkan "Gated and Guarded community" di Johor Bahru Tengah : kes kajian : Taman Sri Pulai Perdana - 370490 Arif Khazaki Anuar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Pengurusan Harta Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007