Sistem kawalan kualiti sos tomato di Buana Sayang Enterprise - 371931 Siti Hawa Hassan; Azlan Mohd. Zain; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi malaysia, 2007