Pengurusan pembinaan menggunakan Komputer LOTUS 1-2-3 - 413953 Subangi Sathasivam (Sekudai, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 1989)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989