Faktor-faktor yang menjadi daya tarikan pengunjung membeli-belah di hypermarket - 374128 Shafilla Mohd. Saad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007