Pembangunan bandar baru yang berkonsepkan Islam di Tunjong, Kelantan - Zarini Mohamad Za'aba (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007