Sistem harta tetap Pusat Rawatan Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur - 201469 Isnin Abu; Pusat Rawatan Islam Wilayah Persekutuan (Kuala Lumpur : UTM, 1987)
Sisten Harta Tetap Pusat Rawatan Islam adalah satu sistem cadangan berkomputer untuk mengendalikan aliran harta tetap di Pusat Rawatan Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Sistem ini berupaya menyimpan rekod-rekod harta, mengira susutnilai dan mengeluarkan laporan yang berkaitan dengan harta tersebut. Sistem ini mengujudkan satu sistem perkhidmatan yang pantas, kemas dan menyakinkan dalam urusan penyimpanan maklumat. Sistem cadangan ini dilaksanakan dengan menggunakan komputer mikro dengan dibantu oleh perisian sistem pengkalan data dBASE III. Pemprosesan maklumat dilakukan mengikut sistem pemprosesan berkelompok dan proses pengkemaskiniannya dijalankan secara interaktif. Ia mudah digunakan kerana hubungan antaramuka yang dibentuk senang difahami bagi tujuan perlaksanaannya.