Sistem maklumat pengurusan stok comtech (e-store) - 292383 Lee, Yiew Siang; Suraya Miskon, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007