Sistem maklumat pengurusan tiket bas di Sinputri secara atas talian - 387361 Cheng, Sam Yee; Mahadi Bahari; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007