Aplikasi bulk SMS untuk telefon mudah alih - 387414 Ling, Hung Siong; Kamarulnizam Abu Bakar; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007