Majlis Sambutan Maulidul Rasul di Masjid Sultan Ismail pada 3 Oktober 1991 [fotograf] - Universiti Teknologi Malaysia
DYMM Sultanah Zanariah binte Al-Marhum Tunku Ahmad, Canselor UTM -- Dato' Prof Dr Muhammad Ridzuan bin Hj Mohd Salleh -- Prof Dr Mohammad Noor bin Hj Salleh -- Prof Dr Abu Azam bin Mohd Yassin -- Prof Dr Md Yusoff bin Abu Bakar -- Tan Sri Dato' PadukaSallehuddin bin Mohamed