Western idea and social sciences in Malaysia : a neocolonial depency - Abdul Halim Othman, 1938-; Seminar Idea-idea Barat dan Pengajaran di Universiti-universiti Asia Tenggara (Kuala Lumpur : Majlis Kebangsaan Asaihl Malaysia, 1980)
36