Pulse oximeter - 405206 Loke, Yee Voon; Ab. Rahim Ab. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007