AFLAJ management in the Sultanate of Oman : case study of Falaj Al Khatmain - 405607 Saif Sulaiman Hamood Al Amri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007