Multi - functional intellgent encryption system - 418904 Ng, Geok Shang; Samura Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007