Web-based laboratory inventory security system with RFID - 419371 Noorhanem Bahrin; Norhafizah Ramli; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007