Dokumen kontrak : penyelenggaraan lif secara "comprehensive' di Universiti Teknologi Malaysia Skudai Johor (Kolej Tun Hussein Onn dan Kolej 11) - Universiti Teknologi Malaysia; Ryoden (Malaysia) Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
20