Kajian kesesakan lalulintas di Jalan Kota Lama, Kuala Terengganu, Terengganu - 220723 Mohd. Zamri Muda (Sekudai : UTM, 1988)
Latihan ilmiah (Diploma Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1988