Designing schematic diagrams for 0.35um MIMOS cell library - Part IV / [microfilm] - Mohd. Amran Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006