Fatigue and tensile properties of carbon steel [microform] - Arvind Poobalan; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005