Huraian sukatan pelajaran pendidikan seni tingkatan 3 [videorecording] - Malaysia. Kementerian Pendidikan. Pusat Perkembangan Kurikulum (Kuala Lumpur : Pusat Perkembangan Kurikulum, Kementerian Pendidikan Malaysia)
44