Rumah Aceh IV : rumah Tengku Mohd. Husin : Kecamatan Kembang Tanjung, Aceh [slaid] - Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina. Jabatan Senibina (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia)
02