Kajian terhadap item dan kos signifikan dalam kerja penyenggaran stadium [microfilm] - Boyamin Saring (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006