Study on hydrogen embrittlement of titanium aluminide / [microform] - Ag. Mohd. Khairun Ag. Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005