Laporan tahap tampungan dan garis panduan pembangunan Pulau Redang - Malaysia. Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia (Malaysia : Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia, 2006)
01