Fault location estimation using artificial neural network - 434819 Mohamad Nazmi Daman Huri; Mohd. Hafiz Habibuddin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007