Pengumpulan data dan analisis spektrum pendaflour sinar-x menggunakan komputer mikro - Mohd. Khalid Kasmin, 1958-; Ramli Abu Hassan; Fakulti Sains (1989)
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989