Mengkaji perkembangan rekabentuk labu sayong / [microform] - Azura Zubir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005