A study of ultra - wideband (UWB) communication system using matlab simulation - 444893 Mazukri Zakaria; Ameruddin Baharom; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007