Vlsi implementation of down conversion mixer for CMOS RF transceiver - 444897 Mohd. Syafiq Mispan; Izam Kamisian; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007