Pengaruh senibina Frank Lloyd Wright ke atas rekabentuk kediaman dan pusat peranginan di Asia - 442704 Zulkhairi Md. Zain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000