Simulation of bi - directional information for vehicle control using MATLAB/SIMULINK and LABVIEW - 458807 Muhamad Fadli Hamzah; Shahdan Sudin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007