Development of space time trellis code in MIMO system - 209355 Haslizah Husin; Sharifah Kamilah Syed Yusof; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007