Rumah Bumbung Panjang Puan Rosmina, No. 33 Jalan Alor Sena, Kangar / [lukisan teknik] - Ahmad Isyak Rudin Mohd. Sani; Isma 'Adleena Abdul Azis; Muhammad Zaki Abdul Manaf; Noor Hidayah Mohd. Rodhi; Suffian Shahabuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002