Perbandingan keselesaan thermal di antara paras satu dan paras dua bilik darjah KBSR bangunan dua tingkat (Piawai JKR) di sekolah Keb. Morni PokGelang Patah, Johor i - 242644 Zaharudin Saaya (1989)
Kertas projek (SArjana Muda Senibina) -- Universiti Teknologi Malaysia, 1989