Kegunaan pancaran akuistik untuk mengesan kebocoran paip - 278094 Hasbullah Muhammad (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1988)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1988