Surface temperature profile of insulating material during surface discharge phenomena - 178875 Nooryusma Laily Talib; Md. Afendi Md. Piah; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007