Designing 1.575GHZ low noise amplifier - 185245 Thennrasan, Sabapathy; Mohd. Fairus Mohd. Yusoff; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007