Pengaruh penjana terbenam terhadap perambatan voltan lendut dalam rangkaian pengagihan - 191094 Mohd. Khairudin Md. Ali; Ahmad Safawi Mokhtar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007