Penuaian air hujan untuk sebuah rumah di Taman Wangsa Melawati, Kuala Lumpur - 198722 Mohd. Fathullah Haron; Kamarul Azlan Mohd. Nasir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007