Dynamic hydro farm - 238157 Aziz Mashud; Sallehudin Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007