Automatically antenna rotating platform - 249964 Ahmad Fariz Hasan; Mohamad Kamal A. Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007