Penggunaan kaedah pancaran akustik (NDT) di dalam industri Malaysia - 283685 Ganasan Annamalai (Sekudai, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 1989)
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989