Design and realization of ultrasound transducer for paranasal sinus diagnostic using lead zirconate titanate - 206824 Suriati Yahaya; Eko Supriyanto; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007