PC-bluetooth integation for incoming voice call and wireless PA system - 211847 Chan, Yin Ting; Harun Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007