Rumah Penghulu Syed Abu Bakar, Batu 21/2 Kampung Chenor, Kuala Klawang, Jelebu, Negeri Sembilan / [lukisan teknik] - Harris Mohamad Nor; Asrul Sari Ridzwan; Mohamad Nasir Samsudin; Ahmad Khairi Hassan; Nik Asyaf'sham Nik Abdul Majid; Azlin Suzana Abu Aman; Nora Ismail (Skudai : UTM, 1998)
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998