Kesedaran orangramai adalah penting bahawa pertimbangan mereka untuk memelihara alam sekitar adalah mustahak dalam pembangunan negara - 194183 Abu Bakar Jaafar (Kuala Lumpur : Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar, 1977)
36