Comparison of consulting contract - Farial Hanum Nurul 'Ain Khalid; Mohamad Ibrahim Mohamad, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007