Industri hotel sebagai satu sumber pelaburan di Melaka - Nor'aini Yusof (Sekudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1986)
Tesis (Sarjana Muda Ukur (Pengurusan Hartabenda)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986