Analisa perbandingan pelarasan gandadua terdikit dengan kaedah Bowditch bagi terabas - 253996 Mohd. Omaran @ Mohd. Amran Mohd. Saman (Sekudai : UTM, 1986)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Ukur Tanah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986